Tárgyalástechnika, ahogy a profik csinálják

Tárgyalástechnika
Tárgyalástechnika

Úgy érzed, hogy sokkal jobb a terméked, szolgáltatásod, mint amit az eredményeid, vagyis a bevételeid mutatnak? A Comline megmutatja, hogy mi a célravezető tárgyalástechnika. Ha kisebb energiaráfordítással szeretnél nagyobb bevételt, akkor hallgasd meg Nagy Bélát. CD-je bemutatja, hogy Te is lehetsz tárgyalási specialista.

Tanuld meg tőle, hogy az értékesítésben miért nincs lehetetlen, és hogy a jó értékesítési eredményeknek semmi köze a szerencséhez. Sajátítsd el, hogy hogyan lehet intenzívebben figyelni a tárgyalópartneredre, mi az, amit ő Tőled elvár, mi az, amit hallani szeretne. A trénered Nagy Béla lehet, aki közel 20 éve képviselteti magát az üzleti képzések piacán, és aki több ezer értékesítőt és cégvezetőt képzett már. Látványos fejlődést ígér a tananyag, sokkal gördülékenyebben köthetsz üzletet a technikájával.

Felejtsd el az eddigi gyakorlatodat vagy amit a könyvekből megtanultál. Itt gyakorlatias tudást kapsz, lehengerlő előadásmódban. Amit megismerhetsz: tárgyalástechnika ahogy a profik csinálják. Ha produktív értékesítő szeretnél lenni, akkor ezt elérheted online képzések segítségével is képzésére. A tréning előnye, hogy a saját tempódban haladhatsz az anyaggal, hiszen CD-n kapod. Tanulhatsz akár vezetés közben, vagy esténként, amikor időd engedi. Mindent addig gyakorolhatsz, amíg gond nélkül tudod alkalmazni élesben is a saját termékedre, szolgáltatásodra.

Nagy Béla segítségével előre felépítheted a tárgyalási taktikádat. Ezek után már csak a saját stílusodat kell csiszolod, hiszen tudatosabb értékesítő vált belőled. A lényeg: Neked nem eladni kell, hanem elérni, hogy az ügyfeled vásárolni szeressen tőled.

Hasonló bejegyzések

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]