Tetőablak szúnyogháló időtálló keretekkel

Tetőablak szúnyogháló
Tetőablak szúnyogháló

Sokan rendelkeznek padlásszobával, ahová, ahogy az épület többi szobájához, nyílászárókat is szoktak beépíteni. Ennek egyik fontos elemének számít a tetőablak szúnyogháló.

Amikor már minden egyéb lehetséges tetőablakhoz tartozó kiegészítő felszerelésre került, akkor ne feledkezzen meg senki a tetőablak szúnyoghálóról! A Termolux honlapján keresztül megrendelhető a termék, ami tetszés szerint fel-lehúzható és természetesen utóbbi állapotában száz százalékos védelmet nyújt mindenféle rovar ellen.

Kétféle kivitelben kapható. Az alumíniumprofil a tartóssága miatt előnyös, a műanyag kivitelű esetében pedig, mivel UV-álló PVC anyagról van szó, ami nem sárgul meg az idő múlásával, valamint az árát tekintve olcsóbb a fémkeretesnél.

A weboldalról történő tetőablak szúnyogháló vásárlása esetén is megválasztható, hogy esetleg személyesen szeretné átvenni a megrendelő a kiválasztott terméket, vagy pedig házhozszállítást igényel, amit utánvételes fizetéssel, tehát szintén átvételkor, kell rendeznie.

Hasonló bejegyzések

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]