trapézlemez akció

Trapézlemez akció: többet kevesebbért

Trapézlemezekből szeretné megvalósítani az építési terveit, és nem szeretne ezért nagy árat fizetni? Akkor jó helyen jár, hiszen a trapézlemezekkel már eleve költséghatékony építkezést valósíthat meg, ha pedig trapézlemez akció keretében vásárol, akkor még jobban jár. A Turbo Pegazus Kft.-nél gyakran van valamilyen trapézlemez akció.

Önnek csak azt kell tudnia, hogy melyik trapézlemezt szeretné választani. Ha a gyors szerelhetőségben és széles felhasználási lehetőségben verhetetlen trapézlemezekből építkezik, ráadásul akciós áron szerzi be a szükséges alapanyagokat, azzal duplán nyer. Válasszon kedvére!

Itt van pl. a T25-ös, a legtöbbször választott trapézlemezünk, ami még a tetőre is alkalmas, illetve a T14-es, ami tető és homlokzati változatban is választható és kiválóan felhasználható a hátoldalán, illetve a borításában egyaránt. De ne menjünk el szó nélkül a T18-as mellett sem, amit a jó vízelvezető horonnyal ellátott trapézlemezeket kereső ügyfeleknek szoktunk ajánlani.

A T35-ös pedig a pályázati projekteknél, illetve a nagyobb beruházásoknál is megállja a helyét, hiszen magas bordázattal rendelkezik. Bármelyiket is keresi, jöjjön el a 4000 négyzetméteres mikepércsi telephelyünkre, és nézze meg, hogy van-e épp egy kedvező trapézlemez akció, amivel jól járhat! Szakértő kollégáink szívesen körbevezetik és segítenek a választásban. A trapézlemez akciókról érdeklődhet telefonon, vagy online is.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]