Változatos pergolák egy helyen

Ponyvás pergola

Gyakran nem túl praktikus egy kellemes, szellős teraszt teljesen befedni. Viszont a pergolák alkalmazásával akkor árnyékolhatunk, amikor csak kedvünk tartja. A kivitelezés minden tekintetben megfelel a mai modern igényeknek.

A ponyvás megoldás kifejezetten Hi-Technek számít, hiszen kevlárral van megerősítve és villanymotorral működtethető. Az erős napfény sem tesz kárt a szerkezetében, ezért nem kell attól tartani, hogy rövid időn belül el fog használódni.

Mivel ilyen megerősítéssel rendelkezik, ezért ki van zárva, hogy bármiért is elszakadna, de még a lángok sem tehetnek kárt a pergolák ezen változatában. Ferde síkú, íves és vízszintesen mozgatható pergolák közül válogathat az, aki ellátogat a pergolak.hu weboldalra.

Ezek a modellek inkább azokban az otthonokban ajánlottak, ahol a modern, minimalista stílus érvényesül leginkább. Az alumínium lamellákból készült változat, szintén rendkívül közkedvelt manapság. A bioklimatikus pergolák a Nap állásához igazíthatóak, így csökkenthető vagy fokozható a beeső fény erőssége.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]