eladó lakás Budapest 8. kerület

Házat hátrahagyóknak eladó lakás Budapest 8. kerületében

eladó lakás Budapest 8. kerület
Eladó lakás Budapest 8. kerület

Ház vagy lakás? Nincs egyértelmű válasz. Kinek melyik fekszik jobban, azt kell válassza. De van, hogy az élet generál szituációkat, abból fakadóan pedig egyértelművé válik az irány. Ház helyett lakásokat keresőknek eladó lakás Budapest 8. kerület számos ingatlanjában.

Van minden, ami szem-szájnak ingere. Egyszobás kicsi lakás éppen úgy van a kínálatban, mint 5 szobás tetőtéri, kiváló panorámát nyújtó ingatlan. Felújított modern belsővel, bútorral vagy klasszikusabb kinézetű helyiségekkel, bútor nélkül.

A választék nagy, a stílusok között könnyen találhat szimpatikus irányt. De persze, ha szeretné, teljesen új köntöst is adhat az új otthonának. A családi házban megszokta, hogy van kert, azt gondozni kell, időnként azért a fűnyírást is be kellett iktatni a napi rutinba.

Az egyik eladó lakás Budapest 8. kerület területén megoldja ezt a kérdést. A sokadik emeleten nincsen fű, van viszont terasz, ahonnan csodás a kilátás. Udvar helyett pedig elérhetőek a gondozott fővárosi parkok. Házból lakásba? Csak döntés kérdése!

Hasonló bejegyzések

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]

webáruház indítása

Tudtad? Ezen is múlhat egy sikeres webshop indítása!

Az elmúlt években az a tendencia tapasztalható, hogy már nemcsak a kereskedők nyitnak az online értékesítés felé, hanem a kereskedelmi tapasztalattal és előélettel nem rendelkező magánszemélyek és vállalkozások is. Ez nem baj, viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy stratégia nélkül nem működik a webáruház, fel kell mérni a piac jellemzőit, a konkurenciát és a fogyasztói […]