Beaphar Canishield nyakörv optimális védelmet nyújt | Hírek
Beaphar Canishield nyakörv optimális védelmet nyújt
Beaphar Canishield nyakörv

Beaphar Canishield nyakörv

A kullancsok és a lepkeszúnyogok elleni védelem nagyon fontos. A Beaphar Canishield nyakörv megvédi a kedvencét a kórokozókkal szemben és védelmet nyújt, akár 6 hónapon keresztül. Az élősködők, főleg a kullancsok rengeteg betegséget hordoznak a testükben, amit a nyálkahártya beinjekciózásával átadnak a gazdatestnek és visszafordíthatatlan betegségeket idézhetnek elő.

A Beaphar Canishield nyakörv használata deltametrin tartalmának jóvoltából, 1 hét alkalmazás után már tökéletes védelmet nyújt, mivel a gyógyszeres hatóanyag nem egyből, hanem fokozatosan épül be a kutyus testét borító lipid rétegbe. A 2 hónapos időt betöltött kölykökön már alkalmazható a készítmény.

Több méretben is elérhető és az online boltok termékkínálatából egyszerűen megrendelhető. A méret szabályozásának köszönhetően, kiválóan alkalmas a kisebb és nagyobb termetű ebeknek egyaránt. A Beaphar Canishield nyakörv üzemeltetése roppant egyszerű, kibontás után illessze a kutya nyakába és máris elindul a hatóanyag felszívódása a bőrfelszínbe.

About