Aviva torna tanfolyam

A 3 legjobb online torna tanfolyam Magyarországon

A női szervezet és a termékenység, valamint a hormonháztartás egyensúlyának megteremtése bizonyos mozgásrendszer, gyakorlatsor rendszeres végzésével elérhető. Az Aviva Gyakorló Órák és az Ovulációs Gyakorlatsor Tanfolyam is a kidolgozott mozdulatsor részét képezik, amit gyakorlott Aviva oktató segítségével van mód elsajátítani. A következő pedig a Változásműhely Aviva torna tanfolyama.

Az 4 órás, intenzív tanfolyam során a későbbiekben otthon végezhető gyakorlatokat lehet megtanulni, begyakorolni, ami sok esetben még hatékonyabban és gördülékenyebben működik online formában, mint a személyes oktatás keretein belül. Az Aviva gyakorló órákra csak az alaptanfolyam elvégzése után van lehetőség, azonban a tanfolyam elvégzése az Aviva módszer oktatatására nem jogosít fel. Az Aviva gyakorló órák személyre szabottan, az egyéni egészségügyi problémák figyelembevételével történnek, ezért minden esetben fontos az oktató tájékoztatása az aktuális egészségi háttérről, hogy ezzel a lehető leghatékonyabb módszer kidolgozását segíthessük elő.

A gyakorló órák csak online formában érhetőek el, a honlapon pedig foglalható időpont a szabad órákra. Az Aviva módszer speciális gyakorlatai támogatják a belső szervek egészséges működését, egyensúlyba hozzák a hormonrendszert, ezért hormontornának is nevezik. Nőknek és férfiaknak egyaránt segít a szervezet öngyógyító folyamatainak beindításában, a jobb egészségi állapot elérésében és megőrzésében.

A módszer a helyes légzést és testhasználatot is tanítja, emellett a személyre szabott táplálkozási és életmód tanácsok segítik a gyors és hatékony eredmény elérését. Az Aviva torna során végzett gyakorlatok az artériás és vénás vérkeringés serkentésével aktiválják a belső szerveket, a nyirokrendszeri keringést, a teljes testet átmozgatva erősítik az alhasi és kismedencei izmokat, regenerálják a kötőszövetet. Az Aviva torna nyújtotta lehetőség segít a test működésének megértésében és elfogadásában, ezáltal könnyebben szabályozhatóvá és befolyásolhatóvá válnak a természetes funkciók.

Hasonló bejegyzések

mandulaliszt

Mandulaliszt szószokhoz, mártásokhoz

A gluténérzékenyek és a vegánok ma már minden olyan készítményt, alapanyagot megvehetnek, ami tökéletesen illik az étrendjükbe. Remek alternatívája a magas szénhidráttartalmú búzalisztnek a gluténmentes, természetes módon vegán mandulaliszt, ami válogatott, blansírozott mandulából készül.

Goji bogyó

A goji bogyó a hosszú élet titka

Mindnyájan szeretnénk egészségesebben élni és sokan ügyelünk arra is, hogy hozzájussunk a megfelelő tápanyagokhoz, vitaminokhoz. Ez viszont általában sokféle vitamin szedésével és reggeltől estig tartó gyümölcs- meg zöldségfogyasztással jár. Jó hír, hogy ezentúl elég csak a goji bogyó felhasználásával készült goji italt fogyasztani. A goji berry az egyik legegészségesebb gyümölcs a világon, ami megannyi hasznos […]