Aviva torna tanfolyam

A 3 legjobb online torna tanfolyam Magyarországon

A női szervezet és a termékenység, valamint a hormonháztartás egyensúlyának megteremtése bizonyos mozgásrendszer, gyakorlatsor rendszeres végzésével elérhető. Az Aviva Gyakorló Órák és az Ovulációs Gyakorlatsor Tanfolyam is a kidolgozott mozdulatsor részét képezik, amit gyakorlott Aviva oktató segítségével van mód elsajátítani. A következő pedig a Változásműhely Aviva torna tanfolyama.

Az 4 órás, intenzív tanfolyam során a későbbiekben otthon végezhető gyakorlatokat lehet megtanulni, begyakorolni, ami sok esetben még hatékonyabban és gördülékenyebben működik online formában, mint a személyes oktatás keretein belül. Az Aviva gyakorló órákra csak az alaptanfolyam elvégzése után van lehetőség, azonban a tanfolyam elvégzése az Aviva módszer oktatatására nem jogosít fel. Az Aviva gyakorló órák személyre szabottan, az egyéni egészségügyi problémák figyelembevételével történnek, ezért minden esetben fontos az oktató tájékoztatása az aktuális egészségi háttérről, hogy ezzel a lehető leghatékonyabb módszer kidolgozását segíthessük elő.

A gyakorló órák csak online formában érhetőek el, a honlapon pedig foglalható időpont a szabad órákra. Az Aviva módszer speciális gyakorlatai támogatják a belső szervek egészséges működését, egyensúlyba hozzák a hormonrendszert, ezért hormontornának is nevezik. Nőknek és férfiaknak egyaránt segít a szervezet öngyógyító folyamatainak beindításában, a jobb egészségi állapot elérésében és megőrzésében.

A módszer a helyes légzést és testhasználatot is tanítja, emellett a személyre szabott táplálkozási és életmód tanácsok segítik a gyors és hatékony eredmény elérését. Az Aviva torna során végzett gyakorlatok az artériás és vénás vérkeringés serkentésével aktiválják a belső szerveket, a nyirokrendszeri keringést, a teljes testet átmozgatva erősítik az alhasi és kismedencei izmokat, regenerálják a kötőszövetet. Az Aviva torna nyújtotta lehetőség segít a test működésének megértésében és elfogadásában, ezáltal könnyebben szabályozhatóvá és befolyásolhatóvá válnak a természetes funkciók.

Hasonló bejegyzések

Dr. Szabó Antal látásjavítás

A látásvizsgálat menete: mire számíthatok?

Sokan nem tudják, hogy mire számítsanak, amikor időpontot kérnek egy szemészhez, különösen, ha még soha nem voltak átfogó szemészeti vizsgálaton, vagy ha sok év telt el az utolsó vizsgálat óta. Ha Te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni az átfogó látásvizsgálat minden egyes mozzanatát. Mit tehetsz még? Dr. […]

Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása Budapesten

Többféle lézeres szemműtét érhető el ma Magyarországon, amelyek segítségével a páciensek visszakaphatják az éleslátásukat. Természetes, hogy minden eljárásnak megvan a maga ára a magánorvosi intézményekben és ezek az összegek különbözőek. Egy lézeres szemműtét ára Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) a kezelés típusától is függ. Például a Budai Szemészeti Központban választani […]