A bébijátékok csodás típusai

Csodás bébijátékok

Csöppségeink csodálkozva fedezik fel a világot, a körülöttük lévő tárgyak, játékok pedig egytől-egyig érdekesek számukra. Tágra nyílt szemekkel figyelik a bébijátékok lenyűgöző darabjait, előbb picit félve, majd egyre bátrabban érintik meg azokat, míg végül önfeledten játszani kezdenek velük.

Tehát, tanácsos ilyen játékokkal ellátni a babákat, amit elkezdhetünk például a jatekotthon.hu kínálatának megtekintésével. Például a Fisher-Price bukfencező majmocska nagyon jó játszótárs lehet a babáknak. Mókás hangokat ad ki, zenél és a mozgásával a kicsiket is kúszásra, mászásra ösztönzi. Folyamatosan leköti a gyerek figyelmét amellett, hogy remek tulajdonságával a fejlődéséhez is hatékonyan hozzájárul. 3 hónapos kortól ajánlott ez a játék, természetesen csak szülői felügyelet mellett.

A bébijátékok eme típusa a vidám színeivel hamar a picik nagy kedvence lesz, csak azt vesszük észre, hogy a csöppség nem is akar megválni tőle. Ajándékozzuk meg őt minél hamarabb egy ilyen pompás és szórakoztató játékkal!

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]