Jelentkezzen Ön is az önismereti csoport Budapesti alkalmaira!

Vegyen részt az önismereti csoport budapesti alkalmain!

Úgy ismerem, mint önmagamat, szoktuk mondani olykor, ha nagyon határozottan ki akarjuk jelenteni, hogy valakiről vagy valamiről mindent tudunk. Vannak azonban olyan helyzetek a hétköznapokban, amikor úgy tűnik, hogy ez nem a leghelyesebb meghatározás, hiszen önmagunkat sem ismerjük mindig tökéletesen.

Sokak által nagyra értékelt az önismereti csoport Budapest városában, amely épp azzal a céllal lett elindítva, hogy az embereknek segítsen önmagukat kicsit tisztábban látni. Sajnos az átlag emberre az a jellemző, hogy nagyon kevés időt tölt azzal, hogy elgondolkodjon tettein, reakcióin, másokhoz való viszonyulásán, inkább csak hagyja egymás után zajlani az eseményeket. Ez azonban sokszor frusztrációhoz, elégedetlenséghez, csalódottsághoz vezet.

Minden ember annyira bonyolult személyiség és a láthatókon kívül még annyi mindent rejt magában, hogy igenis foglalkoznia kell önmaga feltérképezésével. Aki részt szeretne venni az önismereti csoport Budapest területén tartott alkalmain, kattintson a keresztesattila.hu weboldalra!