minőségi ablak

A minőségi ablakok ismérvei

minőségi ablak
Minőségi ablak

Ha ki akarja cserélni az ember a régi ablakokat a házban, lakásban, akkor általában modern és profi nyílászárókat keres a régiek helyére. A veka.hu weboldala szerint egy minőségi ablak több szempontból is átlagon felüli teljesítményt tud nyújtani. Melyek hát azok a tulajdonságok, amelyeket mindenképp garantálnia kell a nyílászáróknak?

Nos, először is ott van a hosszú élettartam. A VEKA termékekre mindig is jellemző volt az időtálló és strapabíró jelleg. A legkorszerűbb gyártási technológiának hála, az igénybevétel során nem vetemednek, így hosszabb ideig működésképesek maradnak. Ez pedig azt jelenti, hogy ezeknek a megvétele hosszú távú befektetést jelent.

A rossz minőségű ablakok esetében, már viszonylag rövid idő után érezni lehet, hogy már nem úgy használhatók, mint az elején. A nagyobb profil vastagságnak és az acélmerevítésnek hála, a vasalatok még több stabilitást és tartósságot biztosítanak. Így nem kell attól tartani, hogy az ablak nyikorogni kezd majd, vagy épp nehezen zárható és nyitható lesz.

Ezeknek a produktumoknak az is az előnye, hogy a kimagasló színvonalú, sima felületükön nem marad meg a szennyeződés, és szakszerű ápolással hosszú évekig olyan marad az állapotuk, mint az első napon. A modern gyártási megoldásoknak hála adott a jobb hangszigetelés is. A kintről jövő zajokat végre el lehet felejteni.

A hangszigetelt, többrétegű üvegezés mellett, a profilok elősegítik ezt. Végre tehát beszerezhetőek azok a nyílászárók, amelyek ténylegesen kint tudják tartani a közlekedési zajokat, a kintről jövő kellemetlen hangokat. A termékek akár 4dB-lel is kevesebb hangot engednek át, mint az átlag modellek. Akinek tehát fontos tulajdonság a remek hangszigetelés, az mindenképp ezeket kell megvegye.

Rengeteg mindenkinek például a betörésvédelem van az első helyen. Ekkor is megéri a VEKA mellett dönteni. Érthető is, hogy az otthon biztonsága annyira lényeges, hiszen senki sem akarja, hogy illetéktelenek bejussanak a lakásba. A kiváló acélerősítéssel bíró, nagyon is ellenálló műanyagból készült VEKA profilokban található vasalatok sajátos párosa és a profi zárási pontok megléte garantálja a biztonságot.

Hasonló bejegyzések

mora gáztűzhely alkatrészek

Mora gáztűzhely alkatrészek a védelem érdekében

Még manapság is rengeteg háztartásban lelhetőek fel a régi típusnak számító gázzal működő tűzhelyek, illetve sütők. Habár sokan hiszik, hogy rengeteg kockázatot rejtenek magukban, a Mora gáztűzhely alkatrészek egyike a biztonsági funkciót hivatott ellátni. Ez a kis cső pedig nem más, mint a hőelem. Tulajdonképpen Magyarországon alapvető követelménynek számít, hogy az úgynevezett gázégők a megfelelő […]

Ford Ranger felni

Az alumínium és az acélfelni különbségei

Amikor egy Ford Ranger-re keresi az ember a nagyon régi felni helyett az újat, akkor elgondolkodik azon, hogy alumínium- vagy lemezfelni kerüljön a verdára. Az acél és alufelni közötti főbb különbségek a tartósságból és az anyag-összetételből adódnak. A Ford Ranger felni megvételekor ezt a két tulajdonságot kell alaposan szemügyre venni, ugyanis a tárcsa nem csupán […]