A minőségi ablakok ismérvei – Hírek
minőségi ablak

A minőségi ablakok ismérvei

minőségi ablak
Minőségi ablak

Ha ki akarja cserélni az ember a régi ablakokat a házban, lakásban, akkor általában modern és profi nyílászárókat keres a régiek helyére. A veka.hu weboldala szerint egy minőségi ablak több szempontból is átlagon felüli teljesítményt tud nyújtani. Melyek hát azok a tulajdonságok, amelyeket mindenképp garantálnia kell a nyílászáróknak?

Nos, először is ott van a hosszú élettartam. A VEKA termékekre mindig is jellemző volt az időtálló és strapabíró jelleg. A legkorszerűbb gyártási technológiának hála, az igénybevétel során nem vetemednek, így hosszabb ideig működésképesek maradnak. Ez pedig azt jelenti, hogy ezeknek a megvétele hosszú távú befektetést jelent.

A rossz minőségű ablakok esetében, már viszonylag rövid idő után érezni lehet, hogy már nem úgy használhatók, mint az elején. A nagyobb profil vastagságnak és az acélmerevítésnek hála, a vasalatok még több stabilitást és tartósságot biztosítanak. Így nem kell attól tartani, hogy az ablak nyikorogni kezd majd, vagy épp nehezen zárható és nyitható lesz.

Ezeknek a produktumoknak az is az előnye, hogy a kimagasló színvonalú, sima felületükön nem marad meg a szennyeződés, és szakszerű ápolással hosszú évekig olyan marad az állapotuk, mint az első napon. A modern gyártási megoldásoknak hála adott a jobb hangszigetelés is. A kintről jövő zajokat végre el lehet felejteni.

A hangszigetelt, többrétegű üvegezés mellett, a profilok elősegítik ezt. Végre tehát beszerezhetőek azok a nyílászárók, amelyek ténylegesen kint tudják tartani a közlekedési zajokat, a kintről jövő kellemetlen hangokat. A termékek akár 4dB-lel is kevesebb hangot engednek át, mint az átlag modellek. Akinek tehát fontos tulajdonság a remek hangszigetelés, az mindenképp ezeket kell megvegye.

Rengeteg mindenkinek például a betörésvédelem van az első helyen. Ekkor is megéri a VEKA mellett dönteni. Érthető is, hogy az otthon biztonsága annyira lényeges, hiszen senki sem akarja, hogy illetéktelenek bejussanak a lakásba. A kiváló acélerősítéssel bíró, nagyon is ellenálló műanyagból készült VEKA profilokban található vasalatok sajátos párosa és a profi zárási pontok megléte garantálja a biztonságot.

Hasonló bejegyzések

szakálldísz

Rejtse el a szakállát a szakálldísz segítségével

A viking-kedvelők körében teljesen elfogadott a hosszú szakáll viselete, azonban ez munkahelyi problémákhoz vezethet. Szerencsére a szakálldísz használatával bárki hétköznapi külalakot tud magának varázsolni, hogy megfeleljen a kinézetre vonatkozó előírásoknak. Bár a legtöbb helyen szabad az öltözködésünk, egy hotel recepcióján vagy étteremben sokszor muszáj megfelelni a követelményeknek. Ahhoz, hogy ne vágja le az oly régóta […]

Abszint

Az abszint, ami két vállra fektet

Egyes helyeken már-már mágikus italként tekintenek rá. Ennek kapcsán nem csoda, hogy az abszint megkapta a „zöld tündér“ nevet. Ebből már nagyjából következtethetünk, hogy milyen hatással van arra, aki egyszerre sokat fogyaszt belőle. Bár a hatása az ugyanolyan, mint minden égetett szeszes italé, viszont az alkoholtartalma igazán magas. Egyeseknek már a 45%-os alkoholtartalom is sok […]