krémdezodor

Alumíniumsóktól mentes krémdezodor

krémdezodor
Bio krémdezodor

Ha izzadásgátlásról van szó, akkor mindenki a leghatékonyabb módszert, illetve terméket szeretné bevetni, ugyanakkor érdemes azt is figyelembe venni, hogy az milyen anyagok közbenjárásával történik. Persze fontos, hogy ne izzadjunk és ne árasszuk kellemetlen szagokat a nap végén sem, de a jó illat és az ápoltság sem ér meg minden áldozatot.

A legjobb megoldás az izzadás mérséklés és a dezodorálás egyben! A legtöbb krémdezodor kockázatosabb hatóanyagokat (például felszívódhat az almunínium só) tartalmaz, amelyek hosszútávon komoly egészségügyi problémákat idézhetnek elő. Ugye Ön sem áldozná fel, még a bőre jó állapotát sem, nemhogy az egészségét csak azért, hogy egész nap kellemes illatfelhőbe burkolózhasson?

Persze nem az a megoldás, hogy ezentúl egyetlen vegyidezodor közelébe sem megy, hanem meg kell keresni a megfelelő, egészséges, kockázatok nélküli alternatívát. Ennek a megtalálásához pedig nem kell messzire menni, hiszen a BIOLA webáruház többféle natúr és bio krémdezodor is megtalálható.

Ezek nem tartalmaznak sem bázikus, sem savas közegben stabilizált alumíniumsókat, amelyek egyébként az ilyen jellegű termékek többségében alapvető összetevők! Sőt, tanúsítvány bizonyítja, hogy csak természetes anyagokból lettek előállítva, így biztosak lehetünk benne, hogy nem vállalunk felesleges rizikót az innen megvásárolt krémdezodor használata által.

Még kimondottan kismamáknak és/vagy érzékeny bőrrel rendelkezőknek is kínálnak natúr opciókat, így mindnyájan megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő terméket. Illatok terén is bőven tudunk válogatni, ami szintén nem a szintetikus illatanyagoknak köszönhető, hanem a krémdezodor olyan natúr alapanyagainak, mint a zsálya, a szantálfa, bíbor kasvirág, a jázmin vagy a mandarin.

Tehát, miért tennénk ki a szervezetünket az átlagos termékek rejtette veszélyeknek, ha a természetes készítmények között is találhatunk az ízlésünknek megfelelő illatú és ami még lényegesebb, legalább ugyanolyan hatékonyságú variációkat? A krémdezodor előnyeit negatív hatások nélkül is megtapasztalhatjuk, csak rajtunk múlik, hogy élünk ezzel a lehetőséggel vagy nem!

Hasonló bejegyzések

mora gáztűzhely alkatrészek

Mora gáztűzhely alkatrészek a védelem érdekében

Még manapság is rengeteg háztartásban lelhetőek fel a régi típusnak számító gázzal működő tűzhelyek, illetve sütők. Habár sokan hiszik, hogy rengeteg kockázatot rejtenek magukban, a Mora gáztűzhely alkatrészek egyike a biztonsági funkciót hivatott ellátni. Ez a kis cső pedig nem más, mint a hőelem. Tulajdonképpen Magyarországon alapvető követelménynek számít, hogy az úgynevezett gázégők a megfelelő […]

Ford Ranger felni

Az alumínium és az acélfelni különbségei

Amikor egy Ford Ranger-re keresi az ember a nagyon régi felni helyett az újat, akkor elgondolkodik azon, hogy alumínium- vagy lemezfelni kerüljön a verdára. Az acél és alufelni közötti főbb különbségek a tartósságból és az anyag-összetételből adódnak. A Ford Ranger felni megvételekor ezt a két tulajdonságot kell alaposan szemügyre venni, ugyanis a tárcsa nem csupán […]