Alumíniumsóktól mentes krémdezodor – Hírek
krémdezodor

Alumíniumsóktól mentes krémdezodor

krémdezodor
Bio krémdezodor

Ha izzadásgátlásról van szó, akkor mindenki a leghatékonyabb módszert, illetve terméket szeretné bevetni, ugyanakkor érdemes azt is figyelembe venni, hogy az milyen anyagok közbenjárásával történik. Persze fontos, hogy ne izzadjunk és ne árasszuk kellemetlen szagokat a nap végén sem, de a jó illat és az ápoltság sem ér meg minden áldozatot.

A legjobb megoldás az izzadás mérséklés és a dezodorálás egyben! A legtöbb krémdezodor kockázatosabb hatóanyagokat (például felszívódhat az almunínium só) tartalmaz, amelyek hosszútávon komoly egészségügyi problémákat idézhetnek elő. Ugye Ön sem áldozná fel, még a bőre jó állapotát sem, nemhogy az egészségét csak azért, hogy egész nap kellemes illatfelhőbe burkolózhasson?

Persze nem az a megoldás, hogy ezentúl egyetlen vegyidezodor közelébe sem megy, hanem meg kell keresni a megfelelő, egészséges, kockázatok nélküli alternatívát. Ennek a megtalálásához pedig nem kell messzire menni, hiszen a BIOLA webáruház többféle natúr és bio krémdezodor is megtalálható.

Ezek nem tartalmaznak sem bázikus, sem savas közegben stabilizált alumíniumsókat, amelyek egyébként az ilyen jellegű termékek többségében alapvető összetevők! Sőt, tanúsítvány bizonyítja, hogy csak természetes anyagokból lettek előállítva, így biztosak lehetünk benne, hogy nem vállalunk felesleges rizikót az innen megvásárolt krémdezodor használata által.

Még kimondottan kismamáknak és/vagy érzékeny bőrrel rendelkezőknek is kínálnak natúr opciókat, így mindnyájan megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő terméket. Illatok terén is bőven tudunk válogatni, ami szintén nem a szintetikus illatanyagoknak köszönhető, hanem a krémdezodor olyan natúr alapanyagainak, mint a zsálya, a szantálfa, bíbor kasvirág, a jázmin vagy a mandarin.

Tehát, miért tennénk ki a szervezetünket az átlagos termékek rejtette veszélyeknek, ha a természetes készítmények között is találhatunk az ízlésünknek megfelelő illatú és ami még lényegesebb, legalább ugyanolyan hatékonyságú variációkat? A krémdezodor előnyeit negatív hatások nélkül is megtapasztalhatjuk, csak rajtunk múlik, hogy élünk ezzel a lehetőséggel vagy nem!

Hasonló bejegyzések

szakálldísz

Rejtse el a szakállát a szakálldísz segítségével

A viking-kedvelők körében teljesen elfogadott a hosszú szakáll viselete, azonban ez munkahelyi problémákhoz vezethet. Szerencsére a szakálldísz használatával bárki hétköznapi külalakot tud magának varázsolni, hogy megfeleljen a kinézetre vonatkozó előírásoknak. Bár a legtöbb helyen szabad az öltözködésünk, egy hotel recepcióján vagy étteremben sokszor muszáj megfelelni a követelményeknek. Ahhoz, hogy ne vágja le az oly régóta […]

Abszint

Az abszint, ami két vállra fektet

Egyes helyeken már-már mágikus italként tekintenek rá. Ennek kapcsán nem csoda, hogy az abszint megkapta a „zöld tündér“ nevet. Ebből már nagyjából következtethetünk, hogy milyen hatással van arra, aki egyszerre sokat fogyaszt belőle. Bár a hatása az ugyanolyan, mint minden égetett szeszes italé, viszont az alkoholtartalma igazán magas. Egyeseknek már a 45%-os alkoholtartalom is sok […]