elhúzódó köhögés

Az elhúzódó köhögés megoldásairól őszintén

elhúzódó köhögés
Elhúzódó köhögés

Álmatlanul töltött keserves éjszakák, megnyugvás nélküli nappalok és folyamatos fájdalom. A mindnyájunk által ismert elhúzódó köhögés kötelező velejáróiról van szó, azokról a panaszokról, aminek az enyhülését, főleg ha már napok óta szenvedünk, mindennél jobban kívánjuk.

Sokan nem tudják azonban, hogy a csillapítás nem minden esetben indokolt, sőt, vannak bizonyos helyzetek, amikor egyenesen káros elnyomni a feltörő köhögésrohamot. Alapvetően megkülönböztetünk hurutos és száraz köhögést. Az előbbi során képződő váladékkal a szervezet megszabadul a káros kórokozóktól, míg a száraz köhögéssel ez nem valósulhat meg.

Éppen ezért, ha a szervezetünk nem tud megszabadulni a lerakódott anyagoktól, a mi feladatunk az, hogy segítsünk neki, de csak és kizárólag abban az esetben, ha biztosak vagyunk a választott szer vagy gyógymód helyénvalóságában. Tehát, ha elhúzódó köhögést tapasztalunk, mielőtt még bármihez is kezdünk, feltétlenül kérjük ki az arra szakosodott szakember véleményét is a lehetséges megoldásokkal kapcsolatban!

Hasonló bejegyzések

ülésvédő autóba

Ülésvédő autóba a kutyás utazásokhoz

A kedvenceink családtagok és természetesen megérdemlik az élményekkel teli kiruccanásokat. Az autózást a legtöbb kutya kifejezetten élvezi, ezért a nyaralásokról, kirándulásokról nekik sem szabad lemaradniuk. Az ülésvédő autóba akár egy rövidebb úton is rendkívül hasznos, a hosszabbakon viszont mondhatni kötelező. Egy ilyen ülésvédővel ugyanis sok bosszúságot, foltot és kaparásnyomot megspórolhatunk magunknak, a szőrről nem is […]

manikűr-pedikűr készlet

Manikűr-pedikűr készlet otthoni használatra

Ezekben az időkben sajnos néha elmarad az olyan szolgáltatások felkeresése, mint a manikűr-pedikűr. Csúnya, ápolatlan, lenőtt körmökkel azonban ilyenkor sem kell együtt élni, hiszen, ha kéznél van a manikűr-pedikűr készlet, akkor jó eséllyel otthon is rendben tudjuk tartani a körmeinket. A legtöbben szalonokban végeztetik a körömápolást, így otthon nem vagy csak kevés eszközt tartanak. A […]