Az önállósodás érdekében végezzen bérügyintéző tanfolyamot!

Végezzen bérügyintéző tanfolyamot!
Végezzen bérügyintéző tanfolyamot!

Egy kisvállalkozásban nem minden esetben van szükség arra, hogy bérügyintézőt alkalmazzanak főállásban, hiszen a 2-3 alkalmazottal rendelkező cég pénzügyeit napi 1-2 órában el lehet rendezni. Ezért gyakran kérnek fel erre részállásban külső szakembereket.

A bérügyintéző tanfolyam pontosan erre a feladatra készíti fel az érdeklődőket. A tanfolyam sikeres elvégzése után, könnyen kialakítható az ügyfélkör, egyszerre több cégnél is vállalhatnak részidőben bérfejtést. Ez a megoldás Önnek és az alkalmazó kisvállalkozónak is tökéletesen megfelel.

A bérügyintéző tanfolyamra való beiratkozásnak nincsenek szigorú feltételei, csupán az érettségi diplomát kell felmutatni. A bérügyintéző tanfolyam keretén belül, a jelentkezők megtanulják a bérfejtés fortélyait és kapnak egy kis ízelítőt az analitikus könyvelésből is. A képzést több tíz éves tapasztalattal rendelkező oktatók végzik, jól kiforrt módszertani kellékekkel. Az oktatás intenzív és tömör, hogy mindenkinek legyen ideje elsajátítani a vizsgára a szükséges anyagot.

Hasonló bejegyzések

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]

pénzügyi tippek

3 Egyszerű megtakarítási forma fiataloknak

A megtakarítás és a pénzügyi tervezés olyan készségek, amiket sohasem lehet túl korán elkezdeni fejleszteni. Fiatalon belevágni a megtakarásokba nemcsak előnyös, de kritikusan fontos lépés a pénzügyi biztonság felé vezető úton. Sokan azonban elakadnak abban, hogyan és hol kezdjék. Itt van 3 egyszerű, de hatékony megtakarítási forma, amik segítenek abban, hogy stabil alapokat rakj le […]