A modern napelemes szivattyú képességei

A modern napelemes szivattyú képességei
A modern napelemes szivattyú képességei

A vízpumpákat nagyon jól ismerik azok, akik önállóan szeretnék ellátni a háztartásukat vízzel, a vízművektől függetlenül. Számukra remek hír lehet, hogy már napelemes szivattyú is kapható.

Igazán kézenfekvő lehet egy ilyen napelemes rendszer telepítése olyan helyre, amelyik távolabbra esik a villany- és a vízhálózattól. Sokakban él még ma is a tévhit, hogy a napelemes szivattyúk nem annyira jók, mint a bevált régi modellek. Ha csak annyit említünk meg, hogy ezek a pompák képesek 128 méter mélyről is felhozni a vizet, akkor nem a levegőbe beszélünk, hanem a puszta tények beszélnek helyettünk.

Attól sem kell tartani, hogyha nem süt a Nap akkor nem lesz víz, mivel a gyártók erre is gondoltak. A napelemes szivattyú szerves része ugyanis az akkumulátor, ami képes elraktározni a napenergiát arra az időszakra, amíg újra fel nem töltődik. Akár egy egész állatsereget is elláthat vízzel, ha állattartással foglalkozik. Megéri a befektetést, mivel a napelemes szivattyú, egy-két éven belül képes visszahozni az árát.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]