Házat hátrahagyóknak eladó lakás Budapest 8. kerületében | Hírek
Házat hátrahagyóknak eladó lakás Budapest 8. kerületében
eladó lakás Budapest 8. kerület

Eladó lakás Budapest 8. kerület

Ház vagy lakás? Nincs egyértelmű válasz. Kinek melyik fekszik jobban, azt kell válassza. De van, hogy az élet generál szituációkat, abból fakadóan pedig egyértelművé válik az irány. Ház helyett lakásokat keresőknek eladó lakás Budapest 8. kerület számos ingatlanjában.

Van minden, ami szem-szájnak ingere. Egyszobás kicsi lakás éppen úgy van a kínálatban, mint 5 szobás tetőtéri, kiváló panorámát nyújtó ingatlan. Felújított modern belsővel, bútorral vagy klasszikusabb kinézetű helyiségekkel, bútor nélkül.

A választék nagy, a stílusok között könnyen találhat szimpatikus irányt. De persze, ha szeretné, teljesen új köntöst is adhat az új otthonának. A családi házban megszokta, hogy van kert, azt gondozni kell, időnként azért a fűnyírást is be kellett iktatni a napi rutinba.

Az egyik eladó lakás Budapest 8. kerület területén megoldja ezt a kérdést. A sokadik emeleten nincsen fű, van viszont terasz, ahonnan csodás a kilátás. Udvar helyett pedig elérhetőek a gondozott fővárosi parkok. Házból lakásba? Csak döntés kérdése!

About