Búcsút int a melegnek az álló ventilátor

Álló ventilátor

Forró nyári napokon, amikor már a jégkrém sem képes frissülést hozni, még mindig van egy remek megoldás, ami felüdíthet a rekkenő hőség közepette. Ez a szerkezet nem más, mint az álló ventilátor, ami akár óránkénti 3000 köbméter levegőt is képes átmozgatni.

Dizájnos formatervezése nem okoz törést a lakás harmóniájában és fémszerkezetének köszönhetően, a túl korai romlástól sem kell tartanunk. Az álló ventilátor sebessége három szintben állítható, így kiválaszthatja azt, amelyik éppen a megfelelő frissességet teremti meg, hiszen a túl erős légáramlat is nem kívánt hatásokat érhet el.

Fogyasztása és zajszintje alacsony, hogy a pénztárcáját se terhelje meg, de a kellemes délutáni beszélgetéseknek sem szab gátat a magas hangszintjével. Elfelejtheti a kellemetlen izzadást, a lenyomott levegőtlen meleg napok szenvedéseit, ha az álló ventilátorra bízza lakása légkörének karbantartását. Hazaérve a munkából, akár percek alatt kellemes hőmérsékletet biztosít az álló ventilátor. Használja Ön is, hogy elviselhetővé tegye a nyomasztó hőséget!

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]