A munkavédelmi cipőre vonatkozó szabályok

Védi a lábat

Aki balesetveszélyes helyen tevékenykedik, biztosan tisztában van azzal, hogy nem mindegy, milyen ruhában dolgozik. Itt nem csupán a nadrág, trikó, fejfedő és kesztyű jut főszerephez, hanem a munkavédelmi cipő is.

Annak érdekében, hogy a lábbeli mindig, minden tekintetben meg tudja védeni a bokát, talpat, lábujjakat és az egész lábfejet, bizonyos minőségi követelményeknek meg kell feleljen. Melyek azok a kritériumokk, amelyeket egy jó munkavédelmi cipő maximálisan ki kell elégítsen, hogy megbízhatónak, strammnak titulálható legyen?

Először is itt gondolni kell az európai szabványokra, amelyeket mindenképpen teljesítenie kell. Miért? Csakis azért, mert ezek határozzák meg a tökéletes védelmet a láb számára. Több szabály is létezik, amelyek egytől egyik körülírják az adott munkavégzéshez szükséges védelmi szintet.

Teljesen egyértelmű, hogy ezek a kihatnak a munkavédelmi cipő kellékre is, ugyanis a láb az egyik legveszélyeztetettebb testrész, legyen szó akármilyen területről. Itt nemcsak az üzemekre kell gondolni, hanem például a vendéglátásra is.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]