A Cordura motoros ruha kiválóan szellőzik

Cordura motoros ruha

A felhőtlen motorozás érdekében érdemes némi óvintézkedést bevezetni. A biztonság mindennél fontosabb, hiszen az egészségünk forog kockán.

A Cordura motoros ruha jó minőségű anyagból készül, amely úgy van kiképezve, hogy bármilyen körülmények között, legyen az forróság, eső vagy fagy, megfelelően szellőzzön és tartsa a viselőjét melegen. A Cordura motoros ruha, védelmi funkciója révén, mind az időjárás, mind pedig a balesetek szempontjából létfontosságú. A beépített protektorok hatékonyan védik a vállakat, könyököket és a gerincet. Tehát egy esetleges baleset előfordulásakor a motoros aktív védelmet élvez. A ruha további biztonsági csíkokkal is felszerelt, amely sötétben is jól látható.

A Cordura motoros ruha praktikus és ergonomikus kialakítása révén kényelmes viseletet biztosít. A termo bélés kivehető és könnyen mosható. Deréktájon tépőzárak segítenek a megfelelő feszesség megtartásában, az újaknál pedig csatok segítségével lehet védekezni az erős menetszéllel szemben. A motorosbutik.hu honlapon többféle motoros ruhadarabot talál.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]