A Desert Eagle jól ismert maroklőfegyver

Desert Eagle

Az önvédelmi eszközök és lehetőségek tárháza egyre nagyobb. Egy dolog biztos, manapság egyre többször van szükség önvédelemre. Ezért megtanuljuk megvédeni magunkat valamilyen küzdősport segítségével, vagy védelmi eszközöket tartunk magunknál.

A Desert Eagle jól ismert maroklőfegyver, ami akár filmekből, de a való világból is ismert lehet sokaknak. Természetesen távol álljon tőlünk, hogy éles lőfegyvert hirdessünk, jelen esetben az éles változathoz megszólalásig hasonlító gáz-riasztó pisztolyról van szó, amely lövedék helyett csak lángot és füstöt bocsájt ki a csőtorkolatból. A Desert Eagle önvédelmi lőfegyver nagyon kényelmes használatot biztosít. 18 lövedék helyezhető el benne, plusz egy a csőben. Ez több mint elegendő egy esetleges támadás elrettentése céljából.

Már a megjelenése is nagyon hatásos bűnmegelőző lehet. A támadó minden bizonnyal meghátrál. A Desert Eagle 1,5 kg súlyának köszönhetően, eléggé lehúzza a táskát vagy a pisztolytokot, viszont kicsi mérete miatt praktikus a viselete.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]