A DMX 512 konvektor kiszállítása bérmentes

DMX 512 konvektor

A shop.dezelectric.hu weboldalon fénytechnikai berendezések sokasága érhető el. Az egyik ilyen termék a DMX 512 konvektor. A százhalombattai vállalat a hivatalos honlapján ezt 81.610 Ft-ért árusítja. Mivel online beszerzésről van szó, a vásárlás könnyen elintézhető otthonról is.

A terméket megvásárolni kívánó személynek csak annyi a dolga, hogy beteszi a kosárba a DMX 512 konvektort, megadja személyes adatait, majd pedig kiválasztja a fizetési módot. A termék tulajdonképpen arra szolgál, hogy 3-4 csatornás DMX szerkentyűket lehet hozzá csatlakoztatni. Ez a feladat egy kontrollerrel kivitelezhető. A DMX 512 konvektornak az a dolga, hogy a fénynek az erejét mutassa ki.

Tudni kell azt is, hogy mindenféle DALI mutatószámot elfogad, többek között a rövid címzést, a csoportot és a cross fade-ket is. A DMX 512 konvektor kiszállítása hozzávetőlegesen 2-4 napot vesz igénybe. Mivel nagyobb értékű termékről van szó, a hazavitelért nem kell fizetni a futárcég munkatársának, hiszen a szállítás bérmentes.

Hasonló bejegyzések

kötelező biztosítás kalkulátor

Melyek a legnépszerűbb kötelező biztosítás kalkulátorok?

Magyarországon törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot, amivel minden arra kötelezett járműnek rendelkeznie kell. Az autósok elkerülhetetlen kiadásként tartják számon, ezért evidens, hogy keresik a legolcsóbb ajánlatot, sok esetben díjszámító rendszer használatával. A Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátora is sokaknak segített már. Szükséges is alaposan tájékozódni döntés előtt, mert a biztosítási ajánlatok biztosítónként sok százalékkal […]

Euro Travel utazási iroda

Melyek most a „legjobb” utazási irodák Magyarországon?

A legjobb utazási irodák értéke nemcsak abban rejlik, hogy egyszerűen megszervezik az utazásokat, hanem széles körű szolgáltatásokat is nyújtanak és megbízhatók. Magyarországon az Euro Travel utazási iroda is rendkívül népszerű. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagy szakértelemmel rendelkező dolgozókat foglalkoztat, akik segítenek a felhőtlen élmények megvalósításában. A profik ismerik az úti célok legjobb időpontjait, az […]