Újra divatosak a retro holmik

Póló
Póló

A hatvanas-hetvenes években nem tudtuk, hogy mit jelent a retro. Ugyanis a mai retro holmik ekkor modernek voltak. Majd mint mindent, ezeket is túlhaladta az idő, hogy aztán valamiért az utóbbi tíz évben elkezdjenek ismét divatba jönni.

A ruhák, de a használati tárgyak is kedveltek ebből az időszakból. Ma ezek a retro holmik. Manapság ismét gyártják őket a régi stílusban. Sok lakásban még megtalálhatóak az eredeti darabok. Hiszen nem egy középkorú vagy idősebb ember nem újította meg berendezési tárgyait.

A retro holmik mindig nosztalgiát keltenek egy olyan időről, ami más volt, mint a mai. Mindenesetre lassúbb és nyugodtabb. Pedig akkor sokan gondolták róla, hogy nem a legjobb. A szocializmus idején nem mindenki örült az uniformizmusnak.

De ezt ma már általában másként látják, és visszaemlékezésül szívesen vásárolják ezt a stílust. Mai szemmel sok minden kicsit ormótlannak tűnik, hiszen a design és a megmunkálási technológiák sem voltak olyan precízek, mint manapság. De ez akkortájt így volt szép.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]