A finn szauna próbára tesz

Szauna otthonra

A finn szauna próbára tesz. Nem csoda, hogy a farkasordító hidegben az északi népek annyira vágytak a melegre. A finn szauna méltán emlékeztethet minket egy kemencére. A gyerekek és az érrendszeri betegségekkel küszködő időseknek nem ajánlott a használata.

De, akinek a szervezete képes elviselni ezt a hatalmas meleget, az biztosan a rabjává válik az effajta relaxálásnak. A tradicionális finn szaunákat leváltották az elektromos árammal működő változatok. Ezeknek sokkal könnyebb az üzemeltetése, de legalább annyira költséges is.

Nem kevés áram szükséges ahhoz, hogy egy nagyobb helyiségben elérhető legyen a megfelelő hőfok. Hogyha otthonra tervezünk finn szaunát, akkor előtte érdemes egy villanyszerelővel beszélnünk, hogy miként kell megváltoztatni az elektromos hálózat kiépítését.

A nagy áramfelvétel miatt, ajánlott a három fázis a hagyományos kettő helyett. A finn szaunában száraz meleg uralkodik, szemben a gőzfürdővel. Akár 40 °C melegebb lehet, mint egy infraszauna. Mindenki maga döntheti el, hogy melyiket élvezné jobban. A szauna.hu kínálatában egyaránt megtalálható mindkét modell.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]