Hangelnyelő szivacs a tökéletes hangzásért!

Remek hangzást biztosít

A kiváló hangzáshoz nem elég beszerezni a legjobb és legdrágább hangrendszert. Aki jártas ebben a témában, az bizonyára tudja, hogy rengeteget számít egy adott helyiség berendezése is. A hangelnyelő szivacs megakadályozza a hanghullámok visszaverődését a falakról. Nem lesz olyan benyomásunk, mintha egy raktárépületben hallgatnánk zenét vagy néznénk filmet. Hogyha megfigyeljük, akkor a mozi termek is úgy lettek kialakítva, hogy a film nézése során ne verődjenek vissza a hangok a felületekről, mert ez rontaná az élményt.

Sokkal inkább élethű, kellemes hatás érhető el a hangelnyelő szivacs használatával, ami elengedhetetlen kelléke szokott lenni a stúdióknak is. Az a helyiség is ki van tapétázva hangelnyelő szivaccsal, ahol egy előadó számait felveszik, mert így lehet elérni a lehető legjobb minőséget. Érezhetően nagy különbséget fogunk tapasztalni, amikor zenét hallgatunk egy teljesen üres és egy speciálisan erre kialakított szobában. Hogyha nem szeretnénk zavarni a szomszédokat, miközben a hangszeren gyakorolunk, akkor is a hasznunkra fog válni a hangelnyelő szivacs.

A hangzásban ugyanilyen fontos szerepet tölt be az átjátszó kábel is. Minél jobb minőségű, annál tisztább eredményt érhetünk el. Egy rosszminőségű audio átjátszó kábel használatával megnő a háttérzaj és nem beszélhetünk veszteségmentes hangzásról. A vizuális élményben szintén nagy szerepet töltenek be. HDMI csatlakozóval ellátott típusúra lesz szükségünk a mai tévékhez, hogyha számítógéphez vagy más lejátszóhoz szeretnénk csatlakoztatni azt. Ez már egyszerre képes a video és a hangjel átvitelére.

Az USB átjátszó kábellel már mindenki találkozott, de néha ezekre is szükség lehet, hogyha elhasználódik az, amit a telefonunkhoz mellékeltek. Az igazán modern technológiát az optikai átjátszó kábel képviseli, amely a fény sebességével közvetíti az adatokat több, vékony üvegszálon keresztül. Ezzel érhető el a legjobb eredmény, hogyha hangzásról, vizuális élményről vagy hálózati kapcsolatról van szó. Az átjátszó kábelek széles kínálatával vár minden érdeklődőt a Microhm alkatrészbolt.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]