Gamer PC konfigurációk 2018-ban: a te géped up-to-date?

Mini gamer PC

A szebb grafika, és a fejlődő játékmechanikák már igazi erőműveket igényelnek. Ha már kezdenek akadozni a legújabb játékok, érdemes elgondolkozni egy izmosabb gamer PC beszerzésén. De mikor jön el ennek pontosan az ideje? Az is lehet, hogy nem érdemes fejlesztgetni, mert a szóban forgó számítógép már olyan régi, hogy sok új alkatrésszel nem is kompatibilis. Nyilván elérhető ebben az esetben is valamilyen teljesítményemelkedés, de ez korántsem biztos, hogy elég lesz például a jövő évben.

Aki úgy dönt, hogy ez így nem mehet tovább annak két lehetősége maradt. Lecseréli az egész gépet és vesz egy komplett új konfigurációt, amivel csak annyi dolga lesz, hogy bedugja a konnektorba és bekapcsolja, vagy saját maga válogatja össze alkatrészenként a saját gamer PC-jét. Mind a kettőnek megvan a maga előnye és hátránya.

Egyszerűen el lehet dönteni, hogy a két lehetőség közül kinek mi az előnyösebb választás. Aki nem szeretne gépet építeni az nyilván egy kész szettet fog inkább választani. Manapság már ezeket is be lehet szerezni elég kedvező áron olyan felszereltséggel, ami bőven elég a mai játékok futtatásához. De, ha az illető nem szeretne megalkuvásokat kötni, akkor jobb a gépépítést választani, mert így minden alkatrészből az kerül be a gépházba, amit szeretne. Nem egy olcsó hobbi, de egy igazi gamer esetében ez nem jelenthet akadályt. A Konzolok Szervize az online gépösszerakóval szeretné megkönnyíteni azok dolgát, akik a gépépítést választják.

De ha inkább egy kész konfiguráció mellett születik meg a döntés, akkor is pontosan ki lehet választani azt, ami teljesen megfelel az igényeknek. A processzortól elkezdve még a játszani kívánt játékok stílusát is kiválaszthatjuk és a kereső ezek alapján fogja feldobni a legjobb ajánlatokat a Konzolok Szervize weboldalán. A kínálat igazán széles, ezért van miből válogatni. Nagy eséllyel mindenki meg fogja találni azt a megoldást, amivel végül teljesen meg lesz elégedve. Ha az a fő kritérium, hogy a játékok jól fussanak kimaxolt beállítások mellett, akkor a fantáziát az új PC-vel kapcsolatban.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]