Infraszauna a kezdetektől mostanáig!

Infraszauna kabin
Infraszauna kabin

Ezer évvel ezelőtt tudtak valamit a kellemes időtöltésről az északi népek. A szauna elterjedését nekik köszönhetjük. Modernebb változata az infraszauna, ami hamar elterjedt hazánkban is.

Régen, elsősorban fürdésre használták a szaunát, de itt szültek a nők és a betegeket is ezen a helyen ápolták, lévén a legtisztább és higiénikusabb helyiség, hiszen a magas hőmérséklet sterilizál 90-100 Celsius fokon.

Az infraszauna ennek már a továbbfejlesztett változata, ami ezer évvel később jelent meg. Ma, ez napjaink egyik legkedveltebb és legtöbbet igénybe vett szaunája. Napjainkban kezelésekre használják az egészségközpontokban, szépségszalonokban és kevesebben még, de otthonokban is megtalálható az infraszauna.

Ezek méretei különbözőek, attól függ, hogy hány ember használja és mekkora a helyiség, ahová beépítésre kerül. Míg régebben kezdetlegesek voltak ezek a szaunák, ma már teljesen a mai kornak megfelelő design jellemzi. Az infraszauna kabinok megtartották külső díszítőelemként a fát, aminek minőségét egyénileg ki lehet választani.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]