Nyúlház, rezidencia a négyzeten

Nyúlház

Napjainkban az oly gondosan megválogatott házi kedvencek sorába besorakoznak a nyulak is, sőt, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, kiváltképpen a kiskorú gazdik körében. A nyúltartás egyik elsődleges kritériuma a nyúlház megléte. Kiváló menedéket és biztonságérzetet nyújtó búvóhely lehet kedvencünknek akkor is, amikor nem vagyunk vele.

Ha azt hinnénk, hogy a nyúltartás kevésbé bonyolult, mint más házi kedvenceké, igen nagyot tévedünk. Legalább annyi törődést és odafigyelést igényelnek, mint a kutyák vagy a macskák. Éppen ezért fontos, hogy megteremtsük a körülményeket, a számára biztonságos és kellemes környezet kialakításához.

A nyúlház favédő festékkel ellátott, kiváló minőségű szúrós fenyőből készül, az időjárás megpróbáltatásait jól viselő bitumenes tetővel felszerelve. További előnyei a nagy belmagasság, a dupla szintes felépítés, beépített kifutó. A mellékelt összeszerelési útmutató garantálja a nyúlház egyszerű és gyors összeszerelését. Oldalunk bőséges nyúlház kínálattal rendelkezik, tehát biztosan megtalálja közöttük a leginkább megfelelőt.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]