A nagy hidegben ott a szigetelt kutyaház

Szigetelt kutyaház

Ugyan kis kedvenceink erős bundával vannak ellátva, de akármilyen erős hidegnek mégsem tudnak ellenállni. Nagy felelőtlenség a gazdik részéről, ha azt gondolják, hogy a nagy hidegben is elég egy hagyományos kutyaház, mert nem!

A szigetelt kutyaház a nagy hidegekre lett kitalálva, hiszen nem várható el, főleg egy rövid szőrű kutyusnál, hogy saját hőjük elegendő legyen. Sokan azt gondolják, hogy néhány rongy és takaró elegendő lehet, hogy ne fázzon a kutya.

Egy enyhébb hideg esetében ez így is van, azonban egy hidegebb napon nem. A pokrócok és rongyok könnyedén magukba szívják a nedvességet, ami egykettőre hideggé válik, és a kutyus könnyedén felfázik. Ajánlatosabb a szalma használata, hiszen ez meleg, és a kutyák is jobban kedvelik.

Azonban még mindig nem elég egy keményebb tél esetén, így a szigetelt kutyaház elengedhetetlen lehet. Nem csak teteje és a ház oldalai rendelkeznek szigeteléssel, de az alja is olyan vastagságú, amely képes meggátolni a nagy hideget, így minden oldalról védve van az állat.

Hasonló bejegyzések

kötelező biztosítás kalkulátor

Melyek a legnépszerűbb kötelező biztosítás kalkulátorok?

Magyarországon törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot, amivel minden arra kötelezett járműnek rendelkeznie kell. Az autósok elkerülhetetlen kiadásként tartják számon, ezért evidens, hogy keresik a legolcsóbb ajánlatot, sok esetben díjszámító rendszer használatával. A Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátora is sokaknak segített már. Szükséges is alaposan tájékozódni döntés előtt, mert a biztosítási ajánlatok biztosítónként sok százalékkal […]

Euro Travel utazási iroda

Melyek most a „legjobb” utazási irodák Magyarországon?

A legjobb utazási irodák értéke nemcsak abban rejlik, hogy egyszerűen megszervezik az utazásokat, hanem széles körű szolgáltatásokat is nyújtanak és megbízhatók. Magyarországon az Euro Travel utazási iroda is rendkívül népszerű. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagy szakértelemmel rendelkező dolgozókat foglalkoztat, akik segítenek a felhőtlen élmények megvalósításában. A profik ismerik az úti célok legjobb időpontjait, az […]