orvosi papírlepedő

Orvosi papírlepedő rendelőkbe, szalonokba

Maximális higiénia szükséges az orvosi rendelőkbe, kórházakba, aminek megteremtéséhez különböző egyszer használatos eszközök is kellenek. Ilyen például az orvosi papírlepedő, ami a vizsgálatok lebonyolítása során kényelmes és higiénikus megoldást nyújt.

Biztonságos, csökkenti a fertőzésveszélyt, megakadályozza a szennyeződések terjedését. Mivel több méretben kapható orvosi papírlepedő, mindig az adott vizsgálat típusához illeszkedőt lehet választani.

Használatukkal a vizsgálatok utáni fertőtlenítés egyszerűbbé tehető, hiszen nincs szükség állandó tisztításra, elegendő lecserélni a lepedőt. A különböző vizsgálatok és kezelések során, tiszta és steril felületet biztosít. Több előnye is van, használatával kevesebb fertőtlenítésre használt vegyszerre van szükség, de a betegek behívásának ideje is lerövidül.

Mindazonáltal, nemcsak az egészségügyben hasznos kiegészítő az orvosi papírlepedő, de jól hasznosítható kozmetikában, masszázs- és tetováló szalonokban is. A t-medical.hu webáruházból könnyen megrendelhető.

Hasonló bejegyzések

c szelemen

A c szelemen acélból készült gerenda

Az épületek teherhordó elemeként, a hagyományos, leginkább fából készült gerendák és lécek helyett, napjainkban már számos innovatív megoldás áll rendelkezésre. Ott van például a c szelemen, ami valójában egy acélból készült könnyűgerenda és kiválóan alkalmas tető- és épületszerkezetek építéséhez. Emellett másodlagos elemként is felhasználható lakossági, kereskedelmi, mezőgazdasági és ipari építési munkálatokhoz. A lemezker.hu webáruházban számos […]

trapézlemez T35

Trapézlemez T35: Mikor válassza és mikor ne?

Pályázati nagyberuházást tervez? A trapézlemez T35 kiváló választás lehet. Miért? Íme, az előnyei! Ez az egyik legelterjedtebb típus a piacon, köszönhetően annak, hogy számos építési projektben felhasználható, a pályázati nagyberuházásoktól egészen az ipari, mezőgazdasági csarnokokig. A magas bordázatának köszönhetően rendkívül ellenálló és tartós megoldást kínál a trapézlemezes építkezésekhez. Ennek ellenére, mindössze pár csavarral rögzíthető, ami […]