orvosi papírlepedő

Orvosi papírlepedő rendelőkbe, szalonokba

Maximális higiénia szükséges az orvosi rendelőkbe, kórházakba, aminek megteremtéséhez különböző egyszer használatos eszközök is kellenek. Ilyen például az orvosi papírlepedő, ami a vizsgálatok lebonyolítása során kényelmes és higiénikus megoldást nyújt.

Biztonságos, csökkenti a fertőzésveszélyt, megakadályozza a szennyeződések terjedését. Mivel több méretben kapható orvosi papírlepedő, mindig az adott vizsgálat típusához illeszkedőt lehet választani.

Használatukkal a vizsgálatok utáni fertőtlenítés egyszerűbbé tehető, hiszen nincs szükség állandó tisztításra, elegendő lecserélni a lepedőt. A különböző vizsgálatok és kezelések során, tiszta és steril felületet biztosít. Több előnye is van, használatával kevesebb fertőtlenítésre használt vegyszerre van szükség, de a betegek behívásának ideje is lerövidül.

Mindazonáltal, nemcsak az egészségügyben hasznos kiegészítő az orvosi papírlepedő, de jól hasznosítható kozmetikában, masszázs- és tetováló szalonokban is. A t-medical.hu webáruházból könnyen megrendelhető.

Hasonló bejegyzések

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]

zuhanykabinok tálcával

Zuhanykabinok tálcával az új házba

Ön is házépítés előtt áll? Még csak a tervezési fázisban van az újonnan épülő álomotthon? Már most tudnia kell biztosra, hogy kád vagy zuhanykabin lesz elhelyezve a fürdőszobában. A tervezőnek tudnia kell a pontos méretezés miatt, mivel a szaniterek elhelyezése szempontjából ez fontos információ. A zuhanykabinok tálcával műmárvány anyagból is készülhetnek, amik a luxust hivatottak […]