Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása Budapesten

Többféle lézeres szemműtét érhető el ma Magyarországon, amelyek segítségével a páciensek visszakaphatják az éleslátásukat. Természetes, hogy minden eljárásnak megvan a maga ára a magánorvosi intézményekben és ezek az összegek különbözőek. Egy lézeres szemműtét ára Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) a kezelés típusától is függ. Például a Budai Szemészeti Központban választani lehet a Z FEMTO, az OptiLASIK, a Zero-Touch és a PRK lézeres szemműtétek közül.

Az első egy kétlézeres lebenyes eljárás, ami után a leggyorsabb a gyógyulási idő. A páciens már másnap munkába állhat, bár ez valójában a foglalkozástól is függ. További 3 hétig szemcseppeket kell alkalmaznia. Ennek a beavatkozásnak a legmagasabb az ára, vagyis 750 000 Ft, de kuponnal csak 630 000 két szemre. Ezzel szemben, az OptiLASIK 7D lézeres szemműtét egylézeres beavatkozás, gyors gyógyulási idő jellemzi, a beteg 1-2 nap múlva már visszatérhet a megszokott életformájához és a szemcseppek használatát is 3 hétig szükséges végeznie.

Az OptiLASIK operációért 480 000 Ft-ot kell fizetni. A Zero-Touch lézeres látásjavító műtét érintésmentes egylézeres, felszíni kezelés, ami után közepes a gyógyulási idő, csak 4-5 nap múlva kezdhet el dolgozni a páciens. A szemeibe történő csepegtetést is sokkal tovább kell csinálnia, 4-5 hónapig. A beavatkozás ára 420 000 Ft, tehát olcsóbb, mint az előző kettő. Még ennél is kedvezőbb árban érhető el a PRK lézeres szemműtét, mert ezért a hagyományos, egylézeres, felszíni kezelésért két szemre csupán 320 000, de nyári akcióban csak 280 000 Ft-ot kell fizetni.

Igaz, hogy ez a legkedvezőbb árban, de megvannak a hátrányai is. Ezen beavatkozás után a leghosszabb a gyógyulási idő, 7-10 napba telik és a szemekbe csepegtetni is 5 hónapig kell. A budaiszemeszet.hu weboldalon könnyen összehasonlíthatjuk a különböző lézerkezeléseket, illetve információkat kaphatunk az elérhető kedvezményekről is. Például az oldalon letölthető egy voucher, amit felhasználhatunk a Z FEMTO 7D lézeres szemműtét esetén.

Hasonló bejegyzések

gerincsérv gyógytorna

Hogyan zajlik a gerincsérv tornája?

Komoly betegség a gerincsérv, ami esetenként nagy, szinte elviselhetetlen fájdalommal járhat. Gyógytornával enyhíthetőek a szimptómák, azonban nem mindegy, hogy milyen metódust választ a betegnek a szakember és talán a McKenzie terápia jelenti a megoldást. Erre is érdemes figyelni a gerincsérv gyógytorna gyakorlatok alatt. A terápia mozgásai nem gyakorlatsorokat jelentenek, sokkal inkább egy mozdulatot és testtartást, […]

kockahas edzésterv

Kockahas otthoni gyakorlatokkal? Nem lehetetlen!

A lapos has sokaknak csak elérhetetlen álom, bár mindent megtesznek annak érdekében, hogy leadják a pocakot. Valószínűleg nincs rendszer és rendszeresség a tervükben, azért nem érnek el látványos eredményt. Ez is fontos eleme egy hatékony kockahas edzéstervnek. A legfontosabb cél a zsírvesztés, a hasizmok edzésére azért van szükség, hogy amikor megszabadulunk a zsírtömegtől, izmos kockás […]