Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása Budapesten

Többféle lézeres szemműtét érhető el ma Magyarországon, amelyek segítségével a páciensek visszakaphatják az éleslátásukat. Természetes, hogy minden eljárásnak megvan a maga ára a magánorvosi intézményekben és ezek az összegek különbözőek. Egy lézeres szemműtét ára Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) a kezelés típusától is függ. Például a Budai Szemészeti Központban választani lehet a Z FEMTO, az OptiLASIK, a Zero-Touch és a PRK lézeres szemműtétek közül.

Az első egy kétlézeres lebenyes eljárás, ami után a leggyorsabb a gyógyulási idő. A páciens már másnap munkába állhat, bár ez valójában a foglalkozástól is függ. További 3 hétig szemcseppeket kell alkalmaznia. Ennek a beavatkozásnak a legmagasabb az ára, vagyis 750 000 Ft, de kuponnal csak 630 000 két szemre. Ezzel szemben, az OptiLASIK 7D lézeres szemműtét egylézeres beavatkozás, gyors gyógyulási idő jellemzi, a beteg 1-2 nap múlva már visszatérhet a megszokott életformájához és a szemcseppek használatát is 3 hétig szükséges végeznie.

Az OptiLASIK operációért 480 000 Ft-ot kell fizetni. A Zero-Touch lézeres látásjavító műtét érintésmentes egylézeres, felszíni kezelés, ami után közepes a gyógyulási idő, csak 4-5 nap múlva kezdhet el dolgozni a páciens. A szemeibe történő csepegtetést is sokkal tovább kell csinálnia, 4-5 hónapig. A beavatkozás ára 420 000 Ft, tehát olcsóbb, mint az előző kettő. Még ennél is kedvezőbb árban érhető el a PRK lézeres szemműtét, mert ezért a hagyományos, egylézeres, felszíni kezelésért két szemre csupán 320 000, de nyári akcióban csak 280 000 Ft-ot kell fizetni.

Igaz, hogy ez a legkedvezőbb árban, de megvannak a hátrányai is. Ezen beavatkozás után a leghosszabb a gyógyulási idő, 7-10 napba telik és a szemekbe csepegtetni is 5 hónapig kell. A budaiszemeszet.hu weboldalon könnyen összehasonlíthatjuk a különböző lézerkezeléseket, illetve információkat kaphatunk az elérhető kedvezményekről is. Például az oldalon letölthető egy voucher, amit felhasználhatunk a Z FEMTO 7D lézeres szemműtét esetén.

Hasonló bejegyzések

Dr. Szabó Antal látásjavítás

A látásvizsgálat menete: mire számíthatok?

Sokan nem tudják, hogy mire számítsanak, amikor időpontot kérnek egy szemészhez, különösen, ha még soha nem voltak átfogó szemészeti vizsgálaton, vagy ha sok év telt el az utolsó vizsgálat óta. Ha Te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni az átfogó látásvizsgálat minden egyes mozzanatát. Mit tehetsz még? Dr. […]

gerincsérv gyógytorna

Hogyan zajlik a gerincsérv tornája?

Komoly betegség a gerincsérv, ami esetenként nagy, szinte elviselhetetlen fájdalommal járhat. Gyógytornával enyhíthetőek a szimptómák, azonban nem mindegy, hogy milyen metódust választ a betegnek a szakember és talán a McKenzie terápia jelenti a megoldást. Erre is érdemes figyelni a gerincsérv gyógytorna gyakorlatok alatt. A terápia mozgásai nem gyakorlatsorokat jelentenek, sokkal inkább egy mozdulatot és testtartást, […]