Dr. Falus György

Plasztikai műtét előtti vizsgálatok: mit kell róluk tudni?

Mindenki tudja, hogy az operációk előtt különféle analíziseket szükséges elvégezni, mert a szakorvosoknak pontosan ismerniük kell a páciens egészségi állapotát. Nincs ez másképp az esztétikai műtétek esetén sem, amelyek előtt szintén egy sor vizsgálatot végeznek el. Ennek a fontosságát Dr. Falus György is kiemeli. Nagyon gyakori a mellnagyobbító műtét, ami világszerte és Magyarországon egyaránt az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a nők körében. Ez nem meglepő, hiszen a nőiesség szimbólumainak számítanak a kerek, feszes keblek.

A beavatkozást megelőző vizsgálatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a műtét teljes biztonságban történjen. 40 éves kor alatti páciensek esetében szükség van az EKG-ra, mellkasröntgenre, laborvizsgálatra, mell ultrahangra vagy mammográfiára, a 40 év fölöttieknél viszont feltétlenül az utóbbit kell elvégezni. A szépülni vágyó személy további vizsgálatokon is át kell essen, ha korábban már részt vett plasztikai sebészeti beavatkozáson, illetve akkor is, ha valamilyen akut vagy krónikus betegségben szenved és rendszeresen szed gyógyszert.

A vizsgálatok nem túlzottan kellemetlenek, el kell végezni ezeket, aztán következhet a műtét. Érdemes belevágni, ha nem vagyunk megelégedve a kebleink méretével vagy formájával. A szép keblek sok előnyt nyújtanak, nemcsak a magánéletben, hanem a szakmaiban is sikert hozhatnak. Önbizalmat adnak, így a munkában és a munkahelyi pozícióban több esélyt kaphatunk az előléptetésre.

Azok a személyek, akik elégedettek a külsejükkel, jól érzik magukat, számos területen lehetnek sikeresebbek, mint azok, akik valamelyik testrészüket nem tartják esztétikusnak. A mellnagyobbítás javasolt túl kicsi mellek esetén, hiszen a beavatkozás során több mérettel is növelhető a keblek térfogata. Az aszimmetrikus mellek szintén szépen korrigálhatóak, aminek során a kisebb mellet igazítja a plasztikai sebész a nagyobbhoz vagy fordítva. A megereszkedett mellek nem nyújtanak túl szép látványt, ezért ebben az esetben is ajánlott a mellnagyobbító operáció.

Hasonló bejegyzések

Euro Travel utazási iroda

A legszebb törökországi látnivalók – Ezeket ne hagyd ki nyaralásod alatt!

Törökország bővelkedik a történelmi, kulturális és természeti kincsekben. Ha még nem tudod, hogy milyen helyeket lenne érdemes meglátogatni egy nyaralás alkalmával, akkor itt van egy lista a legszebb törökországi nevezetességekről. Nem véletlen emeli ki ezeket a törökországi látnivalókat az Euro Travel utazási iroda. Isztambul egyik ikonikus épülete, a Kék mecset, a város szívében található. A […]

riasztó rendszer telepítés

Hogyan zajlik a riasztó rendszer telepítés?

A biztonság napjainkban egyre fontosabb szempont, legyen szó lakóhelyről vagy munkahelyről. Ha riasztó rendszer telepítés mellett dönt, akkor jelentősen növelheti az ingatlan védelmét. A folyamat első lépése a tervezés, aminek során a szakemberek átvizsgálják a helyszínt annak érdekében, hogy meghatározzák azokat a pontokat, ahol a legelőnyösebb elhelyezni az érzékelőket és a felvevőket.