Dr. Falus György

Plasztikai műtét előtti vizsgálatok: mit kell róluk tudni?

Mindenki tudja, hogy az operációk előtt különféle analíziseket szükséges elvégezni, mert a szakorvosoknak pontosan ismerniük kell a páciens egészségi állapotát. Nincs ez másképp az esztétikai műtétek esetén sem, amelyek előtt szintén egy sor vizsgálatot végeznek el. Ennek a fontosságát Dr. Falus György is kiemeli. Nagyon gyakori a mellnagyobbító műtét, ami világszerte és Magyarországon egyaránt az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a nők körében. Ez nem meglepő, hiszen a nőiesség szimbólumainak számítanak a kerek, feszes keblek.

A beavatkozást megelőző vizsgálatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a műtét teljes biztonságban történjen. 40 éves kor alatti páciensek esetében szükség van az EKG-ra, mellkasröntgenre, laborvizsgálatra, mell ultrahangra vagy mammográfiára, a 40 év fölöttieknél viszont feltétlenül az utóbbit kell elvégezni. A szépülni vágyó személy további vizsgálatokon is át kell essen, ha korábban már részt vett plasztikai sebészeti beavatkozáson, illetve akkor is, ha valamilyen akut vagy krónikus betegségben szenved és rendszeresen szed gyógyszert.

A vizsgálatok nem túlzottan kellemetlenek, el kell végezni ezeket, aztán következhet a műtét. Érdemes belevágni, ha nem vagyunk megelégedve a kebleink méretével vagy formájával. A szép keblek sok előnyt nyújtanak, nemcsak a magánéletben, hanem a szakmaiban is sikert hozhatnak. Önbizalmat adnak, így a munkában és a munkahelyi pozícióban több esélyt kaphatunk az előléptetésre.

Azok a személyek, akik elégedettek a külsejükkel, jól érzik magukat, számos területen lehetnek sikeresebbek, mint azok, akik valamelyik testrészüket nem tartják esztétikusnak. A mellnagyobbítás javasolt túl kicsi mellek esetén, hiszen a beavatkozás során több mérettel is növelhető a keblek térfogata. Az aszimmetrikus mellek szintén szépen korrigálhatóak, aminek során a kisebb mellet igazítja a plasztikai sebész a nagyobbhoz vagy fordítva. A megereszkedett mellek nem nyújtanak túl szép látványt, ezért ebben az esetben is ajánlott a mellnagyobbító operáció.

Hasonló bejegyzések

hasplasztika

Kinek javasolt a hasplasztika? Egy népszerű sebész tájékoztatója

A terhességet, szülést követően gyakran alakul ki megereszkedett has, főképpen a vékonyabb kötőszövettel rendelkező nők esetében, tehát nem tud visszaállni az eredeti állapot. Dr. Falus György hasplasztika sebész szerint ilyen esetben is segíthet a műtét. Újra feszessé tehető a has tájékán megnyúlt bőr, ráadásul császármetszéses szülés után a metszés hegét kivágva, a hasplasztika nem jelent […]

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]