kockahas edzésterv

Kockahas otthoni gyakorlatokkal? Nem lehetetlen!

A lapos has sokaknak csak elérhetetlen álom, bár mindent megtesznek annak érdekében, hogy leadják a pocakot. Valószínűleg nincs rendszer és rendszeresség a tervükben, azért nem érnek el látványos eredményt. Ez is fontos eleme egy hatékony kockahas edzéstervnek. A legfontosabb cél a zsírvesztés, a hasizmok edzésére azért van szükség, hogy amikor megszabadulunk a zsírtömegtől, izmos kockás has látszódjon.

Lényeges, hogy ne csak az edzéseket tartsuk be, hanem a hozzájuk tartozó diétát is, ellenkező esetben hiábavalóan fárasztjuk magunkat, nem tudunk kockahasat kialakítani. Az Intenset kockahas edzésterv és diéta kifejezetten profi módon van kialakítva, ezért nagyon nagy segítséget jelent mindenkinek, aki lapos hasat szeretne. A célért sokat kell dolgozni, az evést illető életmódon szintén változtatni kell, tehát nem könnyű.

De csak eleinte fogjuk nehéznek érezni, egy idő után megszokjuk, sőt, már hiányozni fog az edzés, ha nem végezzük. A táplálkozás esetén is ugyanígy lesz, ha megszokjuk a diétás finomságokat, utána már nem kívánjuk az egészségtelen, hizlaló ételeket. Persze senki nem állítja, hogy egész hátralévő életünkben szigorúan tartsuk be a diétát, de az tény, hogy az egészséges ételeket jobban fogjuk szeretni, miután megszoktuk. Tehát a kockahas kialakításához nagyon oda kell figyelni, hogy mit eszünk. Nem kell megijedni ettől, mert az Intenset diéta könnyen beilleszthető a napi rutinba.

A szakember a legmodernebb táplálkozástudományi elvek alapján, dietetikusok segítségével állította össze a diétát. Ezzel gyorsan és biztonságosan lehet fogyni, formálódni. A női Intenset diéta 140 g szénhidrátot és 175 g napi proteint tartalmaz. A férfiaknak kidolgozott diéta pedig 160 g szénhidrátot és 190 g napi proteint foglal magába. A rendszer részét képezi 1 vagy 2 protein shake is naponta. Ez megszünteti az éhségérzetet, hozzájárul az izmok regenerációjához és az új rostok képződéséhez. Ezzel az étkezési tervvel senki nem fog éhezni, viszont sokkal közelebb kerül a kockahashoz.

Hasonló bejegyzések

Dr. Szabó Antal látásjavítás

A látásvizsgálat menete: mire számíthatok?

Sokan nem tudják, hogy mire számítsanak, amikor időpontot kérnek egy szemészhez, különösen, ha még soha nem voltak átfogó szemészeti vizsgálaton, vagy ha sok év telt el az utolsó vizsgálat óta. Ha Te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni az átfogó látásvizsgálat minden egyes mozzanatát. Mit tehetsz még? Dr. […]

Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása Budapesten

Többféle lézeres szemműtét érhető el ma Magyarországon, amelyek segítségével a páciensek visszakaphatják az éleslátásukat. Természetes, hogy minden eljárásnak megvan a maga ára a magánorvosi intézményekben és ezek az összegek különbözőek. Egy lézeres szemműtét ára Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) a kezelés típusától is függ. Például a Budai Szemészeti Központban választani […]