Spóroljon a hővisszanyerős szellőztető segítségével!

A hővisszenyerős szellőztetővel sokat lehet spórolni

Kétségtelenül megvan a szépsége minden évszaknak, a téli hónapok azonban elég sok család életébe hoznak a megszokottnál több gondot. Ez annak köszönhető, hogy ilyenkor bejön egy elég jelentős költség, a fűtésszámla.

Vannak, akik úgy próbálnak spórolni, hogy csak ritkán és rövid ideig szellőztetnek, ez viszont nem bizonyul jó módszernek. Egyre többen próbálják ki a hővisszanyerős szellőztető nyújtotta lehetőségeket. Ennek a szerkezetnek a titka abban rejlik, hogy úgy biztosítja a lakásban a friss levegőt, hogy közben minimalizálja a hőveszteséget. Ennek köszönhetően sokkal kevesebbet kell fűteni, hiszen a már elért hőmérséklet nem csökken a szokásos ablaknyitás következtében.

A másik előnye az, hogy a kintről beáramló levegőből kiszűri a szennyeződéseket. Az sem jelenthet gondot, ha valaki nagyon zajos környezetben lakik, mert a felesleges lárma sem fogja a szellőztetés során az otthona kellemes hangulatát megzavarni. A hővisszanyerős szellőztető remek választás azoknak, akiknek fontos az otthonuk levegőjének minősége.

Hasonló bejegyzések

ponte20 átmeneti cipő

Ponte20 átmeneti cipő a kényelmes viseletért

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk, hiszen ilyenkor letehetjük végre a vastag ruhákat, bakancsokat, csizmákat, és lényegesen több időt tölthetünk a szabadban. Ilyenkor a gyerekeknek mindig új lábbelit kell venni, mert a tavalyit már kinőtték. Remek választás a Ponte20 átmeneti cipő kislányoknak, kisfiúknak egyaránt, mivel könnyű, minőségi anyagból készül. Általában minden modell supinált kialakítású, […]

la roche posay lipikar syndet ap+

Remek választás a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+

A nagyon érzékeny bőr kellemetlen tünetei különleges összetételű készítményekkel enyhíthetőek, tehát az érintettek jó választással tehetnek ellene. Például atópiára hajlamos felhámra a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ kíméletes krémtusfürdő az ideális. Csecsemőknek, gyermekeknek is jó, a szülők nyugodtan alkalmazhatják esetükben is. Azonnal segít megnyugtatni és táplálni a bőrt, azaz megszünteti a száraz, érzékeny bőr […]