Védőrétegként funkcionáló betonfesték

Betonfesték

A kellően simára lecsiszolt kültéri felületeket minél előbb fedni kell. A természeti tényezők gyorsan megtépázzák a nyersen hagyott részeket, azért aztán a betonfesték az elkészülés után, azonnal felhordható.

Minimum 2 réteggel számoljunk, mert csakis így érhető el a megfelelő fedés. Érdemes alaposan elolvasni a használati útmutató, ami kiterjed a száradási időre és egyéb fontos tényezőkre. Mielőtt nekilátnánk a betonfesték használatának, ne feledkezzünk el a tökéletes zsír- és portalanításról sem! Olykor még némi pórustömítő anyagra is szükség lehet vagy olyan glettre, amivel a kisebb egyenetlenségeket javítjuk ki.

A betonfesték ecsettel, hengerrel egyaránt felhordható. A festekarena.hu oldalon bőséges színválasztékkal találjuk szembe magunkat, ezért megéri itt jól körülnézni. Igyekezzünk még a téli időszak előtt befejezni az ilyen kültéri munkákat, mert a fagyrepesztés jelentős károkat okozhat, akár egyetlen szezon alatt! A betonfesték jelenlétében a nedvesség nem tud behatolni a mélyebb rétegekbe.

Hasonló bejegyzések

kötelező biztosítás kalkulátor

Melyek a legnépszerűbb kötelező biztosítás kalkulátorok?

Magyarországon törvény szabályozza a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot, amivel minden arra kötelezett járműnek rendelkeznie kell. Az autósok elkerülhetetlen kiadásként tartják számon, ezért evidens, hogy keresik a legolcsóbb ajánlatot, sok esetben díjszámító rendszer használatával. A Biztoshely kötelező biztosítás kalkulátora is sokaknak segített már. Szükséges is alaposan tájékozódni döntés előtt, mert a biztosítási ajánlatok biztosítónként sok százalékkal […]

Euro Travel utazási iroda

Melyek most a „legjobb” utazási irodák Magyarországon?

A legjobb utazási irodák értéke nemcsak abban rejlik, hogy egyszerűen megszervezik az utazásokat, hanem széles körű szolgáltatásokat is nyújtanak és megbízhatók. Magyarországon az Euro Travel utazási iroda is rendkívül népszerű. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagy szakértelemmel rendelkező dolgozókat foglalkoztat, akik segítenek a felhőtlen élmények megvalósításában. A profik ismerik az úti célok legjobb időpontjait, az […]