Stílusos és egyedi Pikolinos cipő

Pikolinos cipő

Ha egy cipő beválik, akkor általában érdemes megpróbálkozni a márka más darabjaival is, hiszen ha a design nem is ugyanaz, de a minőség és a színvonal valószínűleg annál is adott lesz. Amennyiben nyáron egy Pikolinos szandál volt a leghűségesebb társa a mindennapi elintéznivalók, sőt, még a nyaralás során is, akkor tekintse meg a legújabb kollekciót!

Az őszi Pikolinos cipő variánsok nagyon látványos külsőt kaptak és úgynevezett kombi színek uralják ezeket. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a lábbelik nem egy unalmas, már mindenki által ismert és látott árnyalatot képviselnek, hanem két, tökéletes harmóniát képező szín is felfedezhető ezeken.

Például a Pikolinos cipő kínálat részét képező bőr, fűzős, belső oldalán cipzárral ellátott, 8 cm magas bokacipő gyártása során, a kék és a barna egy-egy csodás változatát ötvözték. Nagyon egyedi és különleges külsőt kölcsönöz a Pikolinos cipő ezen változatának. Ugyanakkor stílusos lapos talpú modelleket is dobtak piacra, így azokon a napokon is magabiztos és csinos lehet, amikor reggeltől estig járkálnia kell.

Hasonló bejegyzések

Héra

Megbízható falfesték a Héra

A Héra falfesték egy népszerű és elismert márka Magyarországon, ami a lakossági és ipari festékpiacon is jelentős szerepet játszik. A termék a kiváló minőségéről, könnyű felhordhatóságáról és tartósságáról ismert, így számos háztartásban és közintézményben előszeretettel használják. A Héra termékcsalád többféle változatot kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb festéket. Az egyik legnépszerűbb termékük a Héra […]

gomb

Különleges gomb variációk a webshopban

A gomb apró, de annál fontosabb eleme egy ruhának, hiszen a praktikussági elvárásokon túl, az esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie. Kicsi, általában kerek és elsősorban a ruhákon látható. Mi az? Ez természetesen a gomb. Nem újdonság, de annál fontosabb a ruházati termékek előállítása során, bármilyen módszerrel készüljenek azok. Az ember azt gondolná, hogy ezt […]