Változatos és különleges a menü Nagykanizsán

A környezet kellemes, az étel kiváló

A legtöbb háziasszony igyekszik, hogy mindennap főtt ételt tegyen a család elé, ez pedig minél változatosabb, egészségesebb és persze finomabb legyen. Olykor azonban, akár valamilyen különleges esemény apropóján, akár csak a változatosság kedvéért, jó elmenni egy étterembe.

Változatos menü Nagykanizsa egyik kedvenc helyén, az Ambrózia étteremben várja a vendégeket, legyen szó kiadós ebédről vagy könnyű vacsoráról. Számtalan előétel, leves, húsétel és köret közül lehet válogatni, de bőséges a kínálat a desszert illetve ital szempontjából is. Ezen helyen megtalálhatják amit keresnek, azok is, akik a magyaros ízeket kedvelik, de a különlegességre vágyók sem maradnak éhen. Nagyobb csoportoknak is alkalmas helyszín, akár esküvők alkalmával is bizalommal lehet választani, hiszen a menüsort előre meg lehet beszélni, az italkínálat tekintetében szintén temérdek lehetőség van.

Nagyobb létszám esetén, egyedi árajánlatot is lehet kérni. Ilyen változatos és gazdag íz-világú menü Nagykanizsa városában csak itt található!