lakásbiztosítás kalkulátor

A lakásbiztosítás kötés aranyszabályai

Egy jól megfogalmazott lakásbiztosítási szerződés, baj esetén hatalmas segítséget jelent, ezért nagyon alaposan oda kell figyelni a paramétereire. Vannak bizonyos, úgynevezett aranyszabályok, amiket nagyon tanácsos betartani, ha nem szeretnénk rosszul járni. Ebben pedig sokat segíthet egy lakásbiztosítás kalkulátor. Sajnos, Magyarországon a biztosított lakások 75%-a nem vagy csak részben nyújt megfelelő védelmet az ingatlannak. Pedig egy megbízható lakásbiztosítás számtalan esetben téríti meg a károkat.

Ilyen például a robbanás, villámcsapás, tűz, árvíz, viharkár, felhőszakadás, kő- és földomlás, földrengés, jégverés, légi jármű ütközése stb. Léteznek továbbá olyan kiegészítő termékek és fedezetek is, mint a villámcsapás másodlagos hatása, családi baleset- és életbiztosítás, rablás, betöréses lopás, vandalizmus, csőtörés, vezetékes vízkár. A lakásbiztosítási szerződést minden esetben úgy kell összeállítani, hogy az a valóságnak megfelelő védelmet nyújtson.

Ha ezt elmulasztjuk, akkor könnyen megtörténhet, hogy a káresemény után nem fog fizetni a biztosító, magyarán kidobott pénz a biztosítási díj. A biztoshely.hu weblapon találunk egy lakásbiztosítás kalkulátort, aminek használatával minden szempontból előnyös szerződést köthetünk. A díjkalkulátor segítségével több biztosítói díjat is összehasonlíthatunk, ami közvetlen szerepet játszik abban, hogy a leginkább optimális lehetőséget tudjuk választani. Ha már van meglévő lakásbiztosításunk, azt évente egy alkalommal, az évforduló közeledésével leválthatjuk.

Arra is van lehetőségünk, hogy átvigyük másik biztosítóhoz a szerződést. Manapság rengeteg biztosítási termék közül válogathatunk, ezért nem könnyű megtalálnunk azt az egy módozatot, amelyik kielégíti minden igényünket. A Biztoshely biztosítási portál nemcsak a kalkulátort bocsájtja a rendelkezésünkre, hanem munkatársai szakszerű segítségét is. Ha megvan az optimális ajánlat, akkor azonnal megköthetjük a lakásbiztosítási kontraktust. Ezzel időt és energiát takaríthatunk meg.

Hasonló bejegyzések

Euro Travel utazási iroda

A legszebb törökországi látnivalók – Ezeket ne hagyd ki nyaralásod alatt!

Törökország bővelkedik a történelmi, kulturális és természeti kincsekben. Ha még nem tudod, hogy milyen helyeket lenne érdemes meglátogatni egy nyaralás alkalmával, akkor itt van egy lista a legszebb törökországi nevezetességekről. Nem véletlen emeli ki ezeket a törökországi látnivalókat az Euro Travel utazási iroda. Isztambul egyik ikonikus épülete, a Kék mecset, a város szívében található. A […]

riasztó rendszer telepítés

Hogyan zajlik a riasztó rendszer telepítés?

A biztonság napjainkban egyre fontosabb szempont, legyen szó lakóhelyről vagy munkahelyről. Ha riasztó rendszer telepítés mellett dönt, akkor jelentősen növelheti az ingatlan védelmét. A folyamat első lépése a tervezés, aminek során a szakemberek átvizsgálják a helyszínt annak érdekében, hogy meghatározzák azokat a pontokat, ahol a legelőnyösebb elhelyezni az érzékelőket és a felvevőket.