lakásbiztosítás kalkulátor

A lakásbiztosítás kötés aranyszabályai

Egy jól megfogalmazott lakásbiztosítási szerződés, baj esetén hatalmas segítséget jelent, ezért nagyon alaposan oda kell figyelni a paramétereire. Vannak bizonyos, úgynevezett aranyszabályok, amiket nagyon tanácsos betartani, ha nem szeretnénk rosszul járni. Ebben pedig sokat segíthet egy lakásbiztosítás kalkulátor. Sajnos, Magyarországon a biztosított lakások 75%-a nem vagy csak részben nyújt megfelelő védelmet az ingatlannak. Pedig egy megbízható lakásbiztosítás számtalan esetben téríti meg a károkat.

Ilyen például a robbanás, villámcsapás, tűz, árvíz, viharkár, felhőszakadás, kő- és földomlás, földrengés, jégverés, légi jármű ütközése stb. Léteznek továbbá olyan kiegészítő termékek és fedezetek is, mint a villámcsapás másodlagos hatása, családi baleset- és életbiztosítás, rablás, betöréses lopás, vandalizmus, csőtörés, vezetékes vízkár. A lakásbiztosítási szerződést minden esetben úgy kell összeállítani, hogy az a valóságnak megfelelő védelmet nyújtson.

Ha ezt elmulasztjuk, akkor könnyen megtörténhet, hogy a káresemény után nem fog fizetni a biztosító, magyarán kidobott pénz a biztosítási díj. A biztoshely.hu weblapon találunk egy lakásbiztosítás kalkulátort, aminek használatával minden szempontból előnyös szerződést köthetünk. A díjkalkulátor segítségével több biztosítói díjat is összehasonlíthatunk, ami közvetlen szerepet játszik abban, hogy a leginkább optimális lehetőséget tudjuk választani. Ha már van meglévő lakásbiztosításunk, azt évente egy alkalommal, az évforduló közeledésével leválthatjuk.

Arra is van lehetőségünk, hogy átvigyük másik biztosítóhoz a szerződést. Manapság rengeteg biztosítási termék közül válogathatunk, ezért nem könnyű megtalálnunk azt az egy módozatot, amelyik kielégíti minden igényünket. A Biztoshely biztosítási portál nemcsak a kalkulátort bocsájtja a rendelkezésünkre, hanem munkatársai szakszerű segítségét is. Ha megvan az optimális ajánlat, akkor azonnal megköthetjük a lakásbiztosítási kontraktust. Ezzel időt és energiát takaríthatunk meg.

Hasonló bejegyzések

hasplasztika

Kinek javasolt a hasplasztika? Egy népszerű sebész tájékoztatója

A terhességet, szülést követően gyakran alakul ki megereszkedett has, főképpen a vékonyabb kötőszövettel rendelkező nők esetében, tehát nem tud visszaállni az eredeti állapot. Dr. Falus György hasplasztika sebész szerint ilyen esetben is segíthet a műtét. Újra feszessé tehető a has tájékán megnyúlt bőr, ráadásul császármetszéses szülés után a metszés hegét kivágva, a hasplasztika nem jelent […]

ötlet szabadalmaztatása

Miért és miként történik egy ötlet szabadalmaztatása?

Egy ötlet szabadalmaztatása alapvető lépés minden találmány piacra vitelében, mivel megvédi az innovációt és biztosítja a találmány jogi védelmét. A szabadalmaztatási folyamat összetett, de egy szabadalmi ügyvivő segítségével minden lépés gördülékenyen és hatékonyan végezhető el. Emellett, a szakértő tanácsot adhat arra vonatkozóan, hogy a szabadalmon kívül más jogi védelem, például a formatervezési mintaoltalom megfelelőbb lehet […]