Aviva módszer

A nőgyógyászati műtét utáni felépülés folyamata: hogyan érdemes készülni?

Egy nőgyógyászati beavatkozás esetében különböző mértékű lehet a műtét okozta megterhelés, ezért aztán a felépülés szintén változó. Elmondható, hogy általában minden nőgyógyászati operációt követően, legalább 6 hétig az érintettnek kerülnie kell a terhelést, de könnyebb mozgásokra, mint például az Aviva tornagyakorlatok, van lehetőség.

Szabó Kitti Aviva torna oktató szerint ez a módszer is segíthet a műtét utáni felépülésben. Azért kell vigyáznunk magunkra a beavatkozás után, hogy a belső szövetek regenerálódjanak és a seb szépen begyógyuljon. Az Aviva módszer speciális beszorító és ellazító gyakorlatai elsősorban támogatják a női szervek működését és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

A módszer voltaképpen egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására lett kifejlesztve, Aviva Gabriella Steiner magyar származású fizikoterapeuta által. A gyakorlatok segítik a méh és a petefészek működését, valamint a hormonszintet is egyensúlyba hozzák. Hatásos lehet az Aviva módszer a műtét utáni regenerálódásban.

Aviva torna nem csupán műtét után javasolt

Számtalan nőgyógyászati probléma esetén is bevethető a szakember által kidolgozott módszer. Többek között, egyensúlyba hozható vele a hormonháztartás, ami rendkívül fontos. Az Aviva metódus sikeresen alkalmazható pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, TSH beállítására, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, enyhítésére és a ciklus rendezésére.

Továbbá, segíthet petefészekciszta, policisztás ovárium szindróma (PCOS), mióma, polip vagy klimax tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére. Elősegíti a peteérést, serkenti az ovulációt, ezért kifejezetten ajánlottak az Aviva tornagyakorlatok azoknak, akik babát szeretnének, de eddig még nem sikerült teherbe esniük.

A gyermektelenség oka lehet a petevezeték elzáródása is, ami szintén kezelhető a megfelelő Aviva gyakorlatokkal. Jó szolgálatot tehet vetélés utáni erőnlét és fogamzóképesség visszaszerzése szempontjából is. A nőgyógyászati műtétek előtt és után támogatják a regenerálódást az Aviva módszer gyakorlatai.

Bejelentkezés az Aviva tanfolyamra

Kifejezetten egyszerűen lehet az online tanfolyamra jelentkezni, ehhez csak fel kell keresni a valtozsmuhely.hu weboldalt. Ki kell választanunk a dátumot, amelyik megfelel számunkra, rákattintani és követni a folyamatot. A képzés ára mindössze 25 000 Ft, tehát nem jelent megfizethetetlen összeget. A tanfolyamon elsajátított mozgásformákat csoportosan vagy egyedül, otthon is végezhetjük rendszeresen.

Amint érezni fogjuk a torna áldásos hatásait, jó befektetésnek tartjuk majd a tanfolyamra kifizetett pénzt. Lényeges tudni azt, hogy nem pusztán nőknek segíthet ez a módszer, ugyanis a férfiaknak is igazán hasznos. A gyakorlatok segítenek a prosztata- és potenciaproblémákon, valamint megszüntetik a renyhe bélműködést is.

Az ülőmunkát végző férfiak esetében a vérkeringés fokozása elsődleges feladat, amit az Aviva tornával el lehet érni. Érdemes a pár mindkét tagjának megfontolnia azt, hogy jelentkezzen a tanfolyamra, mert a gyakorlatokkal megelőzhetik a problémákat, vagy gond esetén enyhíthetnek a tüneteken.

Hasonló bejegyzések

Dr. Szabó Antal látásjavítás

A látásvizsgálat menete: mire számíthatok?

Sokan nem tudják, hogy mire számítsanak, amikor időpontot kérnek egy szemészhez, különösen, ha még soha nem voltak átfogó szemészeti vizsgálaton, vagy ha sok év telt el az utolsó vizsgálat óta. Ha Te is ebben a cipőben jársz, ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megérteni az átfogó látásvizsgálat minden egyes mozzanatát. Mit tehetsz még? Dr. […]

Lézeres szemműtét

Lézeres szemműtét árak összehasonlítása Budapesten

Többféle lézeres szemműtét érhető el ma Magyarországon, amelyek segítségével a páciensek visszakaphatják az éleslátásukat. Természetes, hogy minden eljárásnak megvan a maga ára a magánorvosi intézményekben és ezek az összegek különbözőek. Egy lézeres szemműtét ára Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) a kezelés típusától is függ. Például a Budai Szemészeti Központban választani […]